14 maj 2010

Lyx till och i Atlanta!

Vi lever som riktiga Track stars den här helgen!! Snacka om överraskning. Det började redan hemma i Daytona, där steg vi på en buss med extra breda lädersäten, härligt benutrymme, benvilare, tv-skrämar osv. Sju timmar var helt plötsligt inte så jobbigt längre.
Sen anlände vi då i Atlanta. Mitt i centrum!! Snacka läge, vi bara här kan det väl ändå inte vara?! Bussen stannar då utanför värsta hotellet!! Haha...vi bara igen..."nej här kan det absolut inte vara?!"... fel hade vi och jag sitter nu i en suit på Georgia Terrace Hotel och myser i mitt sovrum i min stora säng!! helt själv! Vi har kök, stort vardagsrum, och så är två av mina track-vänner i det andra sovrummet. På taket (19:e våningen) är det en stor pool och solterrass med en underbar utsikt över Atlanta och alla dess stora byggnader!! Känns inte helt fel just nu!!

Vi tävlar imorgon och på lördag (jag springer endast lördag..) det är en stor tävling med många kända namn. Ska bli kul. Kvällstävling, alltid härlig känsla o springa i mörker!

Uppdatera om tävlingen snart igen!!