01 maj 2009

Det rullar vidare

Dagarna går o de går fort. Just nu händer här inte så mycket, skolan är klar betygen är mottagna och de flesta studenterna har flyttat ut. Kvar är sommarskols-elever och atleter. Vad vi gör? Ja, inte mycket. Mina dagar har mestadels bestått av sol och träning. I tisdags var vi ute på Arena, Ladies Night (vilket här betyder fria drinkar för alla ladies HELA natten lång, ibland är det en fördel med att vara i en mansdominerad stad:)), vi firade att skolan var över. I onsdags gick jag och mina "dorms-vänner" till en japansk restaurang, där de lagade maten framför oss. En avskedsmiddag för en av tjejerna som nu flyttar tillbaka till Korea. Vi gick vidare till Mai-Tai Bar vid beachen och köpte henne en drink. Jag tog en kaffe och var chaufför! Vi tittade ut över havet och njöt, sedan avslutade vi kvällen med en barfota promenad på beachen.

I tordags, hmm..ja just det det var igår. Dagen startade helt underbart då jag pratade med hela min familj!!! Hade väldigt roligt, familjekonferens!Ser fram emot att komma hem i sommar. Efter en sådan start kan det väl inte bli annat än en bra dag?! Vi körde ner till beachen, spelade volleyboll (insåg än en gång att jag har en hel del att lära), solade och badade. Än lite kallt i vattnet men avsvalkande om inget annat! Träningen därefter gick bra. Trots att jag var lite trött från solen så sprintade jag på mina 150:ingar snabbare än på länge, skönt! Formen börjar komma nu. Denna dag avslutades med Taco Bell efter lite dansande på RedTails Bar.

Idag vaknade jag behagligt klockan 9 och vred på mig till 10. Därefter gick jag till våra sjukgymnaster för lite elektrisk behandling, riktigt skönt! Sen var det lunch på skolan och solandes vid poolen. Och sen träning. Idag sprang vi med släde, och hemma i Sverige så hände det att vi gjorde detsamma men skillanden här är att vi springer dubbelt så lång. 150 METER!! släde. Puuh...snacka om trötthet, känns som de sista 50 i ett 400m lopp. Nice!

Coacherna betalar för allt fram tills nationals. I helgen får vi $40 för mat och under veckorna är det både lunch och middag serverat. Boendet är också betalat och klart. Himla skönt! Man behöver inte riktigt tänka på nåt.

Värmen har absolut kommit till Daytona och imorgon tränar vi klockan 9 för att slippa den allra värsta hettan.

Ikväll är det hemmakväll med film som gäller.

Låter helt underbart att ni har sommar hemma i Sverige också, se till och ha den kvar när jag kommer.

Tack för alla härliga och inte minst kloka kommentarer och citat, helt underbart att läsa!

Hört: "I need to get out from the sun, it sucking my life out of me" (trött vän på träningen)

Chip!