14 september 2009

Bättre sent än aldrig?!

Jag hittade precis ett dagboksinlägg som jag skrev på flygplanet påväg hit. Var likosm tänkt att jag skulle lägga upp det så fort jag fick internet, men tankarna blev för många. Jaja, här är det ialf!!:

Hejsan svejsan!!
Nu var resan igång igen och det är med blandade känslor jag reser tillbaka. Sitter just nu på flygplanet, lyssnar på James Morrisson, Goodbye, och väntar på att pizzan ska serveras. Min tv framför mig har pajat…Det är väl typiskt, när jag liksom verkligen hoppats sen hemresan att t jag skulle få ha en tv i sätet framför o väl får den, ja då är den paj. Oh..nu luktar det pizza..Jag har redan klämt i mig en påse m&m kulor!! Så jag känner att de amerikanske rutinerna är på väg…
Tårarna har runnit åtskilliga gånger då man haft tusen avsked den senaste tiden. Det var liksom något jag inte tänkte på när jag bestämde mig för att åka hem.. Jag såg bara glädje i o träffa alla, men jag tycker knappt jag hunnit säga hej förrän det är dags för hej då. Sommaren har varit den bästa på väldigt länge så jag ska inte klaga men fy sjutton va jobbigt det kan va o tycka om er alla så mycket där hemma. Samtidigt ska det bli skitkul o träffa alla vänner i usa igen. Alltså..måste säga..sitter jämte en amerikansk dam (läs tant) som är så där urvimsig. Haha.. väldigt komiskt faktiskt, lite synd bara att jag inte kan få skratta, tror inte hon riktigt förstår hur långsamt det går där uppe i skallen på henne. Det är nu man önskar man kunde använda mobiltricket…Ni vet när man låtsas att någon skitrolig person ringer!!

Jaja..so long! Let the trip begin!!