17 maj 2009

GRATTIS BRORSAN!!!!


Happy birthday bro´!!


Jag vet att när du läser detta så är det den 18:e maj, men här är det fortfarande den syttonde mai så jag tycker ändå det räknas :)

Hoppas din dag varit underbar och att du blivit firad ordentligt. Oh, jag hoppas "live it" gav inspiration! Vill höra mer om det snart!

Här är det blixter och dunder..Tror nog regnperioden har kommit till Florida...


Idag var en dag jag inte hade något inplanerat. Vila från träningen i hopp om att hälen ska läka, stängt hos sjukgymnasterna och vi får matpengar under helgen så det inga tider för lunch eller middag att passa heller. Med andra ord INGET i kalendern. Så jag stiger upp när mina ögon öppnas, gör mig en god frukost och sätter på datorn. Väljer ut mina topp-bilder från min första termin här i USA, laddar över de till minneskortet. Tar min mountain bike och så cyklar jag ut till pynt o plock butiken. De har allt man behöver för att göra en fin fotobok! Jag bara kan inte misslyckas nu. Hundralapparna fattigare cyklar jag vidare till nästa butik.

Det ska tilläggas här att det är bara jag och hemlösa som cyklar i denna stad. Så alla tittar lite konstigt när jag kommer inrullandes. Blond tjej med iPod i öronen, nej det kan inte vara en hemlös, hmm..skum brud det där.

När jag insåg att framkallning av mina bilder skulle bli 500 spänn så bestämde jag mig för att en billigare butik var värd att upptäcka. Tänkte, hmm det tog bara en sju minuter med bilen härifrån till Wahlgrens sist, det borde inte var så långt med cykel..

Arch...vilket val..när man väl har börjat cykla så är det liksom ingen återvändå..men shit va långt det var. 6.5 km för att vara exakt..ajaj min rumpa. (ska tilläggas att det var motvind HELA vägen) Jaja..bilderna blev lite billigare och jag stannade hos Alex och fick en god middag så det var kanske värt det ändå! Dessutom fick jag skjuts hem.

Älskar dig brorsan! Njut nu av ditt sista år som tonåring,
sen är det allt på tiden och bli vuxen :p