28 december 2008

lycklig 20:åring

tjena mors jag har då aldrig varit med om något liknande firande! Det var längesen jag hade så roligt. tack alla ni som var me gjorde det hela oförglömligt (och ni som inte va me men gav väldigt fina paket!!!).
Har nog aldrig firat min dag så länge, började på morgonen i stugan med tårta o raket och slutade först nu ikväll med middag för tredje gången idag. Däremellan har jag haft besökt från Malmö det har varit tre rätters middag med en massa sånger, fint tal och massa fina paketer, en hejdundrandes fest som heter duga som slutade först kl 4 på morgonen, nattis show!! sen forstatte det dagen efter med god bakisfrukost, bye bye kramar o så en femkamp på kreativum med hela tjocka släkten riktigt kul o så massa gott däremellan.

Kan man bli mer firad, o nu vill jag knappt bege mig längre, känns sorgligt att lämna så många underbara människor.

Fast iväg det ska jag och nu är det inte lång tid kvar. Åker ju för sjutton gubbar på torsdag, helt galet. Det som skrämmer mig mest är att jag inte är det minsta nervös än men det är väl så att jag ännu inte riktigt fattat att jag sa iväg men vadå..VAKNA bea!!! dags o fatta mkt som ska fixas..

Nästa gång bloggar jag från planet! ses då!