12 april 2009

Miami!!!




Ahh..vad kan man säga, vilken stad. Helt underbart vackert. Vackra hus, häftiga byggnader, fräcka broar och ett underbart karibiskt hav.

Istället för att åka med teamet i bussen klockan sex på morgonen, så tar vi oss en liten "sleep-in" och sticker iväg med bilen klockan 8. Bilfärden ner gick väldigt fort, jag liksom somnade efter en sådär 10 min och vaknade lagom till avfarten för Miami. Smart tycker jag, orättvist tycker andra.

Tävlingen blev försenad då ett väldans åskoväder drog över. Molnen var helt flippade och gick runt oss i cirklar och det varnades för tornados. Som tur var så gick det tillslut över och tävlingen kunde sätta igång. Det blev en stressig dag med längdhopp som fick mixas med häcklopp och sen avslutades det hela med att springa 4*400m kl 11 på kvällen. Sååå sent. Även då jag kände mig stressad, hallå, min fina dyra klänning ska användas ikväll, jag vill härfrån, fixa till mig o gå ut och känna på natt livet, så var det hela mördan värd när man fick se Tyson Gay springa 4*400 m med Sheridan, vår coach i samma lag. De rockade!! Så otroligt grymma. Och inte är det varje dag som man är på samma tävling som några av värlidseliten !!

Kvällen blev försenad, tio blev till elva som blev till tolv och tillslut anlände vi med taxin utanför cluben kl 2 . Ja, vadå, är vi nu här så ska vi ju gå ut, och vi har ju hela natten/morognen på oss. o så blev också fallet. Mycket dans, mycket intressanta människor av många olika slag gjorde natten otroligt lyckad. Vi kom tillbaka till vårt hotell lagom till soluppgången och efter en två timmars napp gick vi ner till pool-kanten och åt frukost.

Väskorna packades ihop, vi checkade ut och gick till baksidan av hotellet. Vad tror ni fanns där?!!? MIAMI BEACH!!!
Miami Easter 2009

Havet alldeles klart i den där underbara grön-blåa färgen och när jag ligger där ute i salt-vattnet, känner hur solen steker i mitt ansikte och vågorna svalkar min kropp så säger jag till Cassie, "detta är helt underbart, och det bästa med detta är att det är inte ens semester, detta är livet just nu". Japp, vissa har det bra, idag är ingen dag för mig att klaga, dock vill jag ju ploppa ut mig att min ansikte är mer rött på vänstra sidan än högra och jag hoppas verkligen det lägger sig till skolan imon, annars hoppas jag på make-up:ens magi!

En väldigt lyckad helg!