02 mars 2009

vadå jämföra?

Alltå jag måste bara berätta...haha, idag gjorde jag nog månadens Bea på min "Principle of management"-lektion. Ahh...läraren ställer frågan vad är defitionen, eller hur beskriver man Compare?? Klassen sitter tyst och det är inte någon som räcker upp handen, jag sitter och funderar och funderar och kan liksom inte hitta några direkta bra ord att beskriva det med. Jag menar jämföra är ju ändå att jämföra. Självklart så tittar läraren på mig, "Beatrice what do you say?" "hmm, well, I mean ... " och så slänger jag ur mig det smartaste svaret jag kan "Compare is compare" hahaa-- ja som sagt hur mer kan man beskriva det. Klassen skrattade och den där blonda tjejen på första raden, ja hon måste nog vara rätt blond...

Vad gör man inte, är man svensk så är man:P?

Idag kan jag berätta för att vintern kommit tillbaka. Ni som kommer hit över spring break, jag hoppas verkligen det vänder igen och blir stabilt men packa med varma kläder.

Igår var jag med mormor och morfar på Museum, kanske mest för samvetets skull att vi gjorde något vettigt nu när de va här, för jag menar hur kul är det egentligen och gå runt och titta på en massa saker?
Nej nu ska jag inte va sån, faktiskt lite intressanta saker fanns det där; Coca Colas historia, visste ni att coca colas flaskdesign är utvecklad så att man ska känna att det är Coca Cola även i mörker?, Barbiedockans histora, visste ni att Barbie fyller 50 år i år, och att i början så var Barbie mestadels med hästsvans och hade ett ovalt blekt ansikte medans hon nu förtiden har utsläppt hår och en fin "LA-bränna". Sen hade vi ju dinosauriena också, hmm..vad var det nu igen jag lärde mig om dem?? Hmm..det jag kommer ihåg var att de var gigantiska, jämförde en mun med min och min var inte ens lika stor dinosauriens tand.

Det roligaste av allt var en buddistisk porslinsgubbe. Min kamera hade tyvärr inga batterier så det är nästan att jag får åka dit igen bara för att fota. Men denna lilla gubbe var så söt och så glad att varje gång jag tittade på honom så skrattade jag. Alltså världens mest underbaraste leende!! oh!! jag blir glad bara jag tänker på honom. Sen såg han för övrigt ut som en clown!!

träning nästa

don't worry be happy!!