15 december 2009

Fort Myers

Bilderna nedan är från Fort Myers. Jag, Erika och Cassie bestämde oss för att ta en liten roadtrip. Vi hälsade på några vänner där nere. Besökte Sanibel, en väldigt känd strand där det förbereddes det för bröllop, ..alltså på stranden, mycket vackert!

Ena dagen låg vi vid poolen, tillhörande lägenheten där vi bodde, jag pratar med mamma och pappa i telefonen och plötsligt kommer en dam fram. Nope vi fick inte vara kvar, nedrans kärring. Jaja..vi tog bilen och körde till FT myers beach. Oh nu vill jag i stället tacka kärringen för att hon slängde ut oss, för wow vilken beach! Det var live reggae, eldshow och en helt underbart fin solnedgång.

Och checka gärna in denna video!! Detta är jag o min man om 50 år!! ahaha

Från Fort Myers


Vi avlsutade trippen med mitt första besök på HOOTERS!!..ja ni vet den där restaurangen där mestadels gubbar går för att titta på sport och bli serverade av sexiga kvinnor med brösten halvt visandes. Första frågan vi fick, av några halvfulla gäster, när vi steg in genom dörren...ohhh hallo pretty ladies, are you here with applications?!!? ahhh blöööö ska jag vända eller le?!


Nu är min packning för Miami snart klar. Usch svårare än vad jag trodde..så mycket jag vill ha med. Ska hämta upp Lisa o Hans imon!! Wee.!!