15 februari 2009

Hemma från Clemson

I natt kom jag hem från Clemson, South Carolina, cirka åtta timmar härifrån. Har kommit fram till att det är riktigt bra att vi får åka iväg på en massa tävlingar hit o dit i Usa så jag lär mig lite geografi, (jag är riktigt dålig faktisk). Men nu vet jag vad Florida, Georgia, South Carolina och Alabama ligger!! Ska nog ta o köpa mig en karta och hänga upp på väggen.

I Clemson var det yttligare ett riktigt stort universitet vi besökte. TIGER hette skollaget och överallt såg man en tass som symbolerade deras lag. Varenda hus hade en flagga varenda affär hade Tiger i namnet, Tiger Nails, Tiger food, Tiger parking etc. Coolt att det är så stort med universitet här att de bygger upp hela städer omkring dem. På skolan går det 30 000 elever, inte illa.

Hallen var fin, det var 6 banor runt men inte heller denna gång var det någon lutning i kurvorna, väldigt svårt att springa faktiskt. Varken på 200m eller på 400m fick jag ha startblock, nej det tar för lång tid och det är bara de första heaten som får ha det. Jaha, 400m kan jag väl klarar men 200m där har det faktiskt en viss betydelse... Jaja...bara o bita ihop o springa.

Resultaten blev inget bra den här helgen dessvärre, hade väldigt ont i mina ben. Staffetten gick dock som vanligt mycket bättre än när jag sprang individuellt, jag kanske ska ha en stafett-pinne i handen då också?!-- Efter stafetten kände jag att jag var spänd i baksida lår och ljumskar, det man gör här är att man isar en massa. Minsta lilla ont=is, så länge det inte är innan loppet för då är det värme som gäller. Vidare med mina baksidor..jag går ner till Traineer room (typ sjukgymnasterna) och ber om lite is, hahaa.,,jag önskar jag hade en bild på mig här för det såg ut som jag skitit på mig. Is runt på ljumskarna, alltså två stora ispåsar lindade runt mina ljumskar, testa gå i det ni. ;)

På måndag ska jag springa 600m på träningen och se om jag möjligtvis kan kvala in till Nationals där. hmm..spännande, när var det man sprang det sist?? 12års åldern va? Det ska bli kul. om jag är nära att kvala på träningen så blir det jag springer nästa helg, hemma-tävling och absolut sista tävlingen innan Nationals.

Idag ska jag jobba på Daytona 500, typ en av USA:s största tävlingar. Jag o bilar är väl inte bästisar men det ska ändå bli kul att få se en så stor tävling med så många åskadare.

Förra veckan kan sammanfattas lite kort med mycket plugg, lite lättare träning och fint väder. Jag har lyckats hålla mig till A och B på min prov så det känns bra. Dessutom har jag fått prata med farmor, Kina, Therese, mamma, pappa, Lisa och Chrille!!:) Himla kul.

Nu är det dags o plugga igen. Har ett väldigt stort prov i Management på tisdag. Som tur är så är vi lediga imorogn med för då är det "Presidents' day".

Fråga: Vilken/ vilka presidenter firar USA imorgon och varför?

Tro det eller ej, men jag kan svaret;)

knis knas! bras knas.

P.s. Wickan, jag är så himla nyfiken på vad det är för paket du skickat med mormor och morfar, jag försöker o tänka ut vad det kan va men jag kan inte komma på. I veckan drömde jag att paketet innehöll dig och Mia!!