26 maj 2009

Flytt...igen

Japp då var det dags o packa väskorna igen. Denna gång flyttas det ut från campus.
De sista dagarna här i Daytona innan Sverige ska jag ägna i Alex hus. Ska bli skönt att få bo i ett hus, ha trädgård, pool och ett kök i några dagar!

Nationals var en rolig resa. En av kvällarna var vi nere i downtown St Louis och fick känna på lite av nattlivet. Mycket trevligt och väldans lyckad kväll. Problemet med det hela var att vi dagen efter åkter till tävlingen 4.30 på morognen för att supportra våra Marathon-löpare som startade sitt race kl 6. Vi gjorde helt enkelt så att vi bojkottade allt som kallas sömn och stannade uppe tills bussens avfärd. Övertrött som jag var så tror jag faktiskt att jag lyckade få fart i alla löpare. Coach gav videokameran till mig och jag gjorde en liten tv-show.
Vi blev uppdelade i olika grupper längs med vägen för att ge vatten till löparna under loppet. Problemet var bara att alla i min grupp somnade i en av minibussarna och jag blev lämnad själv med kameran längs med vägen. Ja, har min ingen annan och prata med så får man ju pratra med sig själv. Vet inte om jag vågar se videon. Men men ..det var en kul morgon.

Från Nationals St louis, ms


länk till album