31 januari 2009

tävling

Det gick dessvärre inte mycket bättre denna vecka än vad det gjorde sist.
Det känns konstigt att stå ute på banan och springa långsammare än man någonsin tidigare gjort men o andra sidan så har jag heller aldrig tävlat under uppbyggnad o med tanke på träningen så som den är nu så ska jag ärligt säga att jag aldrig känt mig så här nertränad och trött.

Inatt vaknade jag av att det blåste kall luft på min lilla nos, jag lovar det var minusgrader. Hela dagen har varit snorkall och vinden är riktigt bitande. INte tänkte jag på att man kunde bränna sig då?!..Shi fick ja!! Hela mitt huvud är röd som en tomat och det roligaste är att det är endast huvudet som fått färg då resten av kroppen varit gömd under dussin av lager kläder. Solbrillorna som var på gjorde inte brännan vackrare;)

Med ett tomatface ska jag nu bekänna mina tider för er så jag slipper får frågan. Men förlora inte hoppet om mig (trots att jag nu springer sämre än när jag var 14) för jag vet att jag kan betydligt bättre än så här o om nu tränarna vill att jag ska kvalificera mig till Nationals så hoppas jag de lättar på träningen och om två veckor kommer jag kicka !!
Första grenen idag var 400m det sprang jag på 62.38 wee!! super duper ju, kändes faktiskt bra första 200m men sen så ville inte kroppen mer.
Därefter var det dags för 200m, tänkt en timme efter men det blev försenat så två timmar efter sprang jag på tiden, hör o häpna 28.30 hahaa.... o sen en timme efter det sprang vi 4*400 o då splittade jag på samma tid som tidigare under dagen, 62.40. Faktiskt så klarade vi B-kvalgränsen till 4*400m för Nationals så förhoppningsvis kommer vi få springa det:) O dessutom tror jag att vi klarar a-gränsen nästa match.

chip!