23 augusti 2011

Alla älskar Khaki...utom jag!

Helgen spenderades i mitten av ingenstans, och sen lite till vänster. Där bodde vi i stugor där dörren till toaletten bestod av ett duschdrapperi. Maten som serverades var så delikat som tjock amerikansk Ostpizza, friterad kyckling, macoroni & cheese, feta majonässallader, bacon, korv...m.m. Min diet på inget bröd och ingen ost gick raka vägen åt skogen. Men gissa vad, jag överlevde, och jag fick dessutom lära mig några av namnen på de jag nu kommer jobba med under året (i SGA-elevråd).

 Varje tisdag har vi möte och det är det dress code som gäller. Visst, tenniströjan som vi fått är inte helt fel, ser proffsig och något elegant ut. Men byxorna som går till- HJÄLP!!! - wear with khaki pants only. No no... Någon motta får det var. Jag tycker inte om Amerikanska Kaki-byxor så enkelt är det bara. Det är bland det fulaste plagget jag vet. Här verkar det dock var en standard när folk ska klä sig lika och något professionellt. Det ska väl läggas till att det visst finns en något snyggare modell av kakis som faktiskt inte alls går att klaga på, dessvärre så finns inget av det här i Daytona Beach. 

Nu är de köpta i alla fall. Och för att inte bli allt för förstörd när jag betalade (för vem vill lägga pengar på något de inte tycker om?!) så köpte jag mig en bedårande söt klänning också :) Ja. För så fungerar jag. Ska det va så ska det va, men då ger jag allt igen! Hah.