15 maj 2009

Pissmyra...

Igår var vi och spelade bowlioke. Japp ni läste rätt, bowlioke..en blanding mellan bowling och kareoke. Det hela var en mix mellan DiscoBowling och några falsk sjungande tonårstjejer framför micken,...men ändå en kul idé! Och härligt hålligång..

Kom i säng ganska sent och sen var det uppstigning runt åtta snåret för att gå till sjukgymnasten med en liten sliten häl och sedan till poolen för träning.
Efter behandlingen så upptäckte jag att poolen inte öppnade förrän 11..hmm vad ska jag göra nu? JAg är redan uppe, har ingen träning och kan inte direkt gå nånstans. Mitt beslut blev en gräsplätt utanför campus för en liten napp. Gräset är som hemma, döljer en massa otäcka varelser. Då jag var trött efter gårkvällen så slumrade jag till och när jag vaknade så hade jag inte bara blivit biten av en myra utan av fjorton.,...hmm nja kanske inte riktigt men dock, kändes som jag hade myror överallt..och det kliade som sjutton. arch...nedrans pissmyror.

Idag blev det lite shopping inför nationals, linnen och målarfärg, här ska det bli tävlingslinnen tillverkade! Sen väntade faktiskt beachen och där var det då inga myror som bet mig. Molnen har kommit till Florida och det är inte mycket klarblå himmel längre, men värmen är definitivt här och det var riktigt skönt på stranden!