16 mars 2009

värsta grejen!!





Okej, tjena, ser ni bilderna?? Ser ni vad det är?? Alltså helt sanslöst att jag fick vara med om det, jag är helt glad!!!

Igår!! Såg jag en uppskjutning av en rymdraket/shuttle. Vet inte var den skulle eller vad de hade för uppdrag men vad spelar det för roll..jag såg uppskjutningen;)

Vi åkte så nära som möjligt o stod precis vid havet, efter nedräkningen så ser man ett stort eldklot skjutas rakt upp i luften. Himlen lyser upp och röken färgas i flera olika färger. Fotade en del men ville inte fokusera i linsen...bilderna är väl inte de bästa men kanske ni såg några bättre på nyheterna där hemma?!

Sen att jag fick sitta i en timmes bilkö för att komma hem igen gjorde inget, hallå..jag har ju fått se en raket...
Dessutom så hade vi en himla rolig bilfärd då steron skruvades upp på högsta volym och vi gick ut o dansade på vägen. Bilarna bakom trodde väl vi var helt skruvade men jag har då aldrig haft så kul i en bilkö förut.

Dani, Vuk o lisa har nu ankommit till Daytona Beach, trötta men exalterade över att vara här. Vi har varit på wall-mart o handlat en massa gott och så var vi på Ruby tuesday och åt middag. Himla smarrigt:) Imorgon är det förhoppningsvis stranden som gäller, (måste ju ta en lat-dag för o låta de komma in i rätt tid!), om vädret tillåter och sen får vi se vad planerna blir.

Sängen nästa!!