15 januari 2009

en bild från basketmatchen.
Kan dessvärre inte lägga upp fler bilder då mitt utrymme är fullt, ska se om jag kan göra något åt det!

Idag kändes träningen super. Eftersom det var så kallt fick vi inte springa allt för fort, och vi hade bara 450,350,300,300,350 ;) haha det var jobbigt men kändes bra i benen o tiderna var bra. Men min lilla lilletå klämde lite o jag fick springa motsatt håll. Gick till våra typ sjukvårdare/sjukgymnaster och fixade till det, o örk vad det såg ut. Hur ofta tittar man på sin lilltå egentligen? jag borde gjort det för längesen. Hon skalade min lilltå, som att det var en potatis, så mycket extra hud var det och ja hon använde en skalare. Sen klipptes det, och filades, skalades och filades och så klipptes det. Iörk.

har tvättat för första gången idag. Godtrogen som jag är lämnade jag kvar mitt mjukmedel och tvättmedel där nere och nu när jag gick ner så var bara tvättmedlet kvar. Trisst men vissa har väl inte råd o köpa eget?!?!..

Bortsett från ovan så har dagen var rolig. Har pratat med mamma, varit på kmart o shoppat och så hade vi en lång middag ett stort gäng friidrottare och det var kul!

Kort och basket!!

Pratade med mamma idag:) hon undrade hur det hade gått med mitt Karlshamns-kort, så sa jag "men det läste du väl i bloggen?" nej där stod inget...hmm..snurr Bea, jag missade visst att ta avslutningen av hela historien.
Innan jag åkte till USA var jag tvungen att beställa en ny kod till mitt kort (eftersom att jag glömt den förra) för att beställa ny kod måste man beställa ett nytt kort, för att beställa nytt kort måste man i sin tur spärra det gamla. Hänger ni med? Hmm..hinner jag få det nya innan jag åker då? Ja jo det skulle inte vara några problem. Vi spärrar mitt kort. Ändå, och snälla fråga inte varför så tar jag med mitt gamla kort i plånboken i tro om att jag kanske kan ha nytta av det?!?! När jag kommer till Malmö så har jag fått mitt nya kort, lägger det i ryggan och så åker jag till stationen.
Väl här i USA så har jag inte haft en tanke på kortet och inte har jag använt det heller, men när jag kommer hem från bokaffären och tittar i min rygga så hittar jag ju mitt kort:)

Så lång historia kort: Jag använde mitt spärrade kort i bokaffären och därför tog de mitt kort. hmm..var var det vi bruka säga, Veckans Bea?! Jag tror det var en sån!

Igår var jag på basketmatch, försökte lägga upp lite bilder från mobilen men jag och datorn funkar inte riktigt ihop idag så jag får nog fråga nån hur jag ska göra. Kommer så fort jag vet.
Vidare: Basketmatchen var en riktigt rolig sådan, dåligt spel och usla cheerleaders, fåniga tal och sång. Vad var det som var så roligt då? Hela grejen att allt var så amerikanskt. Ska försöka förmedla vissa delar till er.
För det första så hann jag inte in på arenan innan matchen började så jag fick inte gå in förrän de hade slutat ceremonin, Ceremonin frågade jag och blev nyfiken, öppnade dörren bara lite på glänt för att få en liten glimt av vad som pågick. HELA publiken samt spelaren står upp, har handen på hjärtat och tittar åt samma håll. Nationalsången.

Innan matchen började hade alla olika så kallade organisationer lite tävlingar (organisationer kan vara allt från ett gäng tjejer som träffas för att snacka skit och partaja till ett gäng killar som gillar fotboll, om ni sett collegefilmer så vet ni att de brukar bo i ett o samma hus, typ så). Tävling 1: vem äter snabbast upp en tallrik med vindruvor? Folket skrek och hejade.
Supportrarna för matchen var helt klädda i blått och då det är grekisk vecka här så hade de ett lakan runt säg och en fin krans. Väl inne på läktaren så sitter en s.k. orkester, cheerleaderna dansar nedanför. O jag vill inte göra dig som trodde jag skulle bli en cheerleader besviken när jag nu lovar att jag aldrig kommer bli någon, jag lovar er att jag istället för att göra er stolta hade förnedrat. Så otroligt flamsigt dåligt och nära pinsamt, eller ja det var pinsamt haah.. De var inte lika grymma som på "bring it on" om man säger så. Dessutom så under matchen står de bredvid och hejar på det mest löjliga vis som kan tänkas, inga malmö skrik här inte, mer som "ah, oh come on woho" haha.. Jaja, allt kan ju inte vara lika bra som i film.

Summa summarum det var en rolig kväll!! Och jag skrattade gott hela vägen hem.
Nu ska jag träna, har en känsla av att det är backar idag. uh, jag som fortfarande har träningsvärk.

Jaja. som jag avslutade min presentation om mig själv,
"This is the motivation I live for, Don't worry, be happy"

Öh, megabråttom nu.