13 januari 2011

I ett kallt Daytona

Florida är kallt. Och då menar jag KALLT! I min förhoppning om varmare väder under dagen drog jag på mig vår-jackan, men shi fick jag. Idag har jag frusit och min coach vägrar att vara utomhus. Nej, vi var inne idag också. Haha! Ja som det kan bli, stackars apelsinerna! 


Jaja hur kul är det o snacka om vädret. Precis som att jag inte skulle ha något annat o snacka om ?! 

...hmm.. ja kanske så är fallet...eller vänta..jag har en liten historia att berätta

Jag fick nycklarna till mina vänners hus då de skulle åka och handla först. Det är min andra gång där men jag hittar ju perfek! Jag parkerar min bil och går fram till dörren för att låsa upp. Cassie hade berättat att det var ett trögt lås. Två lås att välja på dessutom. Hmm.. fel nyckel. Denna då. Hmm..ja den kommer ju in, men ska det verkligen vara så här trögt. Efter yttligare minuters av försök ringer jag de- inget svar. Oh shit! Vem står i fönstret och tittar på mig? De kan ju inte vara hemma, här är ju ingen bil..Är det, ?..nej det kan väl inte va?? Eller är det så??...oh NOOO!!! Testar att sätta nyckeln i huset brevid, o wipps! Öpnnades direkt....hallå PINSAMT BEA!!! 



liten sidnot- jag gick och knackade på hos grannen och bad så mycket om ursäkt, ville ju inte att hon skulle ringa polisen eller nåt!!