13 oktober 2009

allt på en gång

är det inte alltid så..?? att när ett lov/semester/helg närmar sig så ska allt göras, på en och samma gång dessutom. PÅ fredag börjar vårt lilla mini-lov (fre-mån) ska bli skönt. Några dagars extra avslappning o så..men alla mina lärare tycker att det är himla pratiskt o ha prov och inlämningar precis före. Sitter just nu o pluggar till Managerial Accounting, har precis skickat in mitt Excell-projekt, och på torsdag har jag ett stort matteprov...min hjärna är helt slut..

Som gräddet på mosen...så ska ju såklart allt hända mig....inte nog med att jag haft baksidan o tänka på (börjar, tack o lov, bli mycket bättre!!) så går jag nu runt med ett handledskydd för att på ordning på min krampande arm och så har något bitit mig på mitt lår. Läkarna vet än inte vad det är men varje steg jag tar så värker det i mitt lilla ben, det är stort hårt o svullet och det börjar komma äckliga saker ur det...blääää
teorier går om spindel-bett, hårsäckinfektion, och det vi verkligen inte hoppas på: MRSA. Jaja..det ska väl bli bra..jag pluppar i mig lite antibiotika nu så om några dagar, lagom till vårt lov så ska jag nog må som en primadonna igen.

slut på klagandet o fram med leendet...jag ler nu!! :)

plugg plugg o åter plugg...men ja