25 april 2011

En liten anorlunda påsk

Påsk ska firas med familjen. Så enkelt är det bara. När jag då inte har familjen på tillräckligt nära avstånd så spelar påsktraditionerna mindre roll och  i år glömde jag nästan bort att det var dags.
Men glad påsk på er!


I lördags körde jag till Orlando, införskaffade mig (eller rättare sagt, fick) ett par (eller rättare sagt två par) nya solglasögon. Sen köpte jag själv mig ett par nya skor från Kenneth Cole. Otroligt tjusiga såklart...

Lite senare på kvällen så blev det middag på Hard Rock Café inne på City Walk. Vi åt salladswrap, och kyckling fahitas..YAMMI!

I söndags blev det full rulle i ett vattenland! WetnWild! Galet! Men massa skoj. Rutchkanor som denna:


Kan ju inte bli annat en lyckat:)

Påskmiddagen blev en romantisk tripp en kubansk restaurang där jag drack Grilled Pineapple Mojito-Bästa drinken på väldigt länge! Till middag blev det mangoglaserade Jumporäkor, stuffed chili med quino och Mascarpone ost och vid sidan om en Guacemole sallad mixad med mango. Kan ju inte bli annat en lyckat!!!

Idag när jag kom tillbaka till skolan hade påskharen faktsikt tagit sig besväret över Atltanten! I min lilla brevlåda hade han gömt ett påskpaket fyllt med naturgodis! Tänk att han känner mig så väl :) Så himla gla jag blev!! TACK :)

Glad Påsk på er :)