15 mars 2010

mysigt med besök

Eva, Ann och Kayleigh, var här o hälsade på!! Himla mysigt. Tog de till stranden för att visa Daytona lugn och familjära stämning...shi fick ja. Värsta Spring Break konserten var igång och stranden var smockad av tonåringar. Musiken spelades högt i högtalarna och vi blev både stumma o faschinerade av allt hålligång.

Lite snopet måste jag väl säga..men samtidigt lite komiskt..Vi fick oss i alla fall en varsin glass fran Cold Stone...mm..yammi!! Det ni, det är en glassbar som heter duga..man liksom får välja vilket typ av godis man vill ha inbakat i glassen..min blev en kaffe-glass med mandel och snickersbar!! Eva fick en chokladglass med jag tror det var en brownie i...YAMMI!! Kan det bli mycket bättre?! 

Sen blev det middag längst ut på udden, Inlet Harbor. Låg i närheten av Down the Hatch. Även detta en mycket trevlig restaurang där de för övrigt trodde jag var mamma till lilla Kayeligh..hallå?!?!

Deras tripp avslutades med en gemensam frukost på hotellet..jag åt så mycket att jag var tvungen o ta en timmes promenad innan jag kunde sätta mig i bilen igen..sååååå mätt.

Nu väntar jag på att lisa ska komma in till Orlando. Men hennes flight till New York är försenad vilket innebär att hon missar sitt flyg...shit. Varför?! Vi ska ju till Miami idag. Hon är inbokad på en flight först imorgonbitti...vad är detta för skit?!?! Varför?!?! Nu håller vi tummarna på att honkan få ett flyg till miami istället...så möter jag henne där...