23 september 2010

presentation, Journalism of Blogging

En 20min presentation, av mig, klockan 8.00 var pa schemat. Jaha ja. Igar drabbades jag av en matforgiftning, sa kvallen spenderades inte till mycket plugg. Det ar val bara o snacka lite. Jag kan ju anda det har. O jag ska arligt saga att jag kritiserade tidningarna en hel del. Nagonting maste goras om ni inte vill forsvinna. Hela presentationen gick i stort sett ut pa att dagspressen ar utmanad av bloggandet och om de vill stanna kvar maste internet anvandas bra mycket mer..

Vad jag inte visste, var att vi hade en gastforelasare fran News Journal, som pratade fore mig. Han partade sa gott om tidningarna o deras varde och att det alltid komemr finnas kvar. OKej, lite trangsynt var han men dock. Han stannade kvar och lyssnade pa min presentation. Jag kande mig dum, sa mycket kritik..till en sadan akta och brinnande journalist...ja..men vad kan man saga..ibland ar det inte latt att "face the reality"

Far val se vad det blir for betyg dar...snackade gjorde jag ialf, och journalisten kommenterade efterat att om vi hade nagra tips pa hur de skulle overleva, sa fick vi mer an garna maila det till honom..