22 april 2009

Vilken (tidig) morgon

Jag vet inte vad som ar fel med mig, men jag vakande en timme innan alarmet idag och efter att ha forsokt o somna om (oronproppar, ogonskydd, forsokte med allt) insag jag till slut att det inte var nagon ide. Samma sak hande igar. Detta resulterade i att jag var en kvart tidig till skolan bade igar och idag. JAg som nastan alltid ar sen. Men men, vad ar det som gor mig till en morgon manniska helt plotsligt? Ar det tanken pa hur jag ska fixa haret till ikvall?? Att jag har fem slutprov de narmsta dagarna och vet inte alls vad jag ska plugga pa? Att skolan snart ar over o jag har en manads semester i Daytona helt oplanerad? Att jag infor nasta termin inte har en aning om var jag ska bo, campus, hus, lagenhet?? Eller att det snart ar Sverige och student som vantar? Eller ar det helt enkelt sa att jag vet att jag far frukost nar jag stiger upp? Hmm..ja, det tals val att funderas pa...

Igar tog jag en napp ute pa grasmattan, i forhoppning om att solen skulle gora verk pa mitt har. Jag tror nog en liten forandring har skett, jag menar igar tvattade jag haret fyra ganger. Fortfarande ar det dock bandana som galler och jag vet inte om jag ska forsoka hitta en fancy hatt till min klanning ikvall.

Alltsa, jag tror nog jag maste lagga upp en bild hur mitt har ser ut, ni kan nog inte riktigt forsta hur illa det ar. Men det har liksom mer blivit ett skamt har, sa nu skrattar vi alla at Beas "bitch blekta" har.

Dags for lite ledarskaps lektion nu.

ha det