24 augusti 2009

Äntligen min dator tillbaka!!

Det var ju så att jag missade det här med sladden.. jag tog liksom fel med mig. Då jag verkar vara den enda på denna jord, eller åtminstone i Daytona Beach, som har en Asus så fick jag helt enkelt vänta på paket från mamma. H&M-katalogen som var medskickad blev mina rumskompisar väldigt glada över så vi tackar för den.

Mycket har hänt sen sist, eller har det det?? Känns som att jag inte har någon tod men ändock inte gör något. Men det är väl så när man precis flyttat in, alltid något att pula med. Jo, var på IKEA i lördag (efter att ha sprungit sk. Time Trial kl. 6.30 på 5km, 20.59=helt slut)och jag kände mig lite som hemma. Köttbullar med gräddsås o lingon till lunch, svenska städer runt omkring mig och jag fick liksom dessutom berätta hela tiden vad allt betydde och hur det skulle ätas och vad som bra/dåligt..ja det var kul att för en gångs skull få förklara istället för o fråga.

Vi börjar att få ordning på lägenheten nu ialf. Har skaffat en säng, vi har stolar i köket och jag har en lampa. Haha..jo det är klart det är en hel del kvar men med tre brudars snäva ekonomi så tar vi ett steg i taget.

Har en veckas Bea att erkänna...satt på badkarskanten och skrubbade mina fötter med nån dyr super kräm som tydligen ska ta bort dina förhårdnade direkt (har inte märkt nåt). Tänkte jag skulle skruva ner värmen lite och var väl lite trött och tänkte inte riktigt på vad jag gjorde...och wips...det övre dusch-huvudet började spruta vatten och knä o huvud fick säg en extra dusch.'

Bilder kommer så fort vi har fixat lite snabbare internet..