05 oktober 2009

mer ord än action..

det brukar väl bli så.. man tänker innan helgen att man ska hinna med så mycket. "eh, det gör jag i helgen.." "har ju hela helgen på mig.." "ja men kan vi inte ses till helgen??".. ja, ungefär så här låter det för mig inför varje helg..fast på engelska då förstås;) Men jag hade en bra helg. Verkligen. Det var bara det att det jag tänkte göra inte riktigt gjordes o det jag inte skulle prioritera liksom hände..

I fredags var det som sagt stranden och joggande som gällde. Underbart härligt! Därefer blev det födelsedagsmiddag på Buca Di Beppo (en italiensk familje-restaurang!!) sen satt jag o fördrev tiden med min "nya dator" (har fått ett liten uppdatering, så underbart!!)

Buca di Beppo!
Lördags var det morgonträning 7.00 härligt härligt..o sen gjorde jag något ja måste göra igen!!! och igen o igen...vi åkte över till några vänners hus, (bor i värsta bästa huset me pool, egen brygga i sjön..osv) ja ialf..de har en JetSki!! o jag fick mig en åktur..fy sjutton va härligt det va, sån känsla. Sen körde jag lite me...ahhh ännu bättre!! weee!! säger bara frihet..!! Vi kopplade på med wakeboard på baken o killarna åkte (en av de är professionell wakeboard-åkare...sjukt grym!!)...(jag fick hålla mig i skinnet pga av mitt lår...men nästa gång ska ja banne mig ut..) Efter jetski så va det bbq o lite football som gällde..mysigt! o de har en hundvalp me, sååå söt!! o en trampolin!! så skoj!

Framåt kvällen bestämde vi (jag o cassie) oss för att hitta på nåt, (jag menar vi kan ju inte va tråkiga o sitta hemma en lördagskväll...) ja, så vi körde ner till beachstreet. Gick in på en Country bar och sen var det dans för hela slanten, o jag fick lära mig alla möjliga sorters country-dans, otroligt kul!!

KLockan 6.30 söndags morse var det träning igen..o vet ni vad!! jag hatar söndagsträningen varje söndag jag vaknar...hur kan man lägga en träning så tidigt..o bla ha bla ha..men när jag väl är ute o springer på de vackra stigarna, så är det en av de bästa känslorna nånsin. Även då jag kanske fick en sis så där fyra timmars sömn natten innan så går benen som ett hjul och tankarna bara flyger. Vi börjar när solen är nere o springer under hela soluppgången, underbart! Nu får jag ju inte springa så länge men jag hann med 1,12 mil ialf. Inte så illa pinkat ha.

Nej nu ska hoppa i säng tjingeling