11 maj 2009

näääääääääe



Okej..fortfarande i samma stol..fortfarande med samma vy...fortfarande en MASSA blixtrar..men jag är på min dator nu!! wee äntligen. Jag gjorde precis en tabbe. Ni är kanske inte förvånade vid det här laget?! jag menar att det är jag som gör den och ingen annan? Att det är mig det händer, att det alltid ska vara ja när det kommer till o klanta till det. Nej jag vet inte varför, men tabbar är liksom några som gillar mig, och de bara dras till mig. Så, det vore ju elakt av mig o bara avfärda de som flugor. Istället tar jag emot dem med hela mitt hjärta och gör de mer än nöjda.

Ska kanske komma till saken... Så här var det...Då min dator inte har haft något batteri på några dagar så har jag ju varit i jakt efter en sladd till min dator som funkar i de amerikanska vägg-uttagen (det är alltså min adapter som pajat). Äntligen finner jag Saif och han har precis vad jag söker (alltså en sladd).

Daniel körde då hit med denna sladd ikväll och jag går ut till parkeringen och hämtar upp den. Efter lite skitsnack så går jag upp igen. Kommer till min dörr, sätter i nyckeln, funkar inte. Jag vet att det är räät nyckel, orange går till första dörren, men nej det går inte, jag testar den gröna...nej såklart inte. Okej, vad gör jag, denna byggnaden är typ tom, endast atleter som bor här och de flesta har redan åkt till Nationals, bara friidrottare kvar. Okej, ringer Daniel igen. Inget svar..skit. Okej, Andrea bor i rummet mitt emot, hon är hemma, det vet jag, mötte henne för en stund sen i trappan. Hmm..ingen som öppnar. Puuhh.. Daniel ringer..'

Jag hinner fråga om han kan vända, han hinner fråga vad jag behöver hjälp med, jag hinner förklara mitt problem innan jag upptäcker...ja gissa vad?!!..

Jag är ju för sjutton på FEL våning..ahhhhhhhhhhhhhhh okej...jag måste hoppa i säng..det här är bara för mycket...inte heller denna gång kan jag skylla på språk-missförstånd. Inte nog med att jag ringer Daniel och nästan får honom att vända eller att jag förösker öppna någon okänds dörr typ tusen gånger, nej jag tar ju också o knackar på en ännu mer okänds dörr.... Försökte få Daniel att inte berätta för nån, men om du har träffat en skvaller-apa så kan jag tala om att denne man är tio gånger värre.

Godnatt.


Från Graduation Embry 2009

Annu en Launch

Idag var det en ny shuttle launch, Daniel, Craig och jag korde ner till Titusville och tittade. Denna gang sag vi plattformen och sag sjalva uppskjutningen mycket battre an sist. Det ar sa maktigt!! Det var dock ljust ute sa vi kunde inte se den lika lange men det var bra nog.

Just nu sitter jag i min dorm, tittar ut over skolgarden och pa en svart blixtrande himmel. Det blixtrar som tusan. Vadret ar lite mer extremt har an vad det ar hemma i sverige. Vad som dock ar lite laskigt men for andra "amerikaner" mest verkar vara en vardag, ar alla dessa skogswbrander som far omkring. Idag kande jag rok-doft igen och sag till och med roken. Det ar val tur att det har regnat idag. Dagens Bea blev nog nar jag trodde att jag sag sjalva elden men det visade sig vara ett orange staket. Hmm..jaja..jag blev helt till mig och grabbarna gottade sig ratt rejalt att de nu faktiskt kunde kalla mig blond, ja denna gang gick det ju inte att skylla pa spraket... tyvarr.

Det blir ingen hack pa nationals, daremot ar jag uttagen till att springa 4"100, 4"400 och 4"800m. Det ska bli kul o aka dit. Vi flyger till St. Louis nasta tisdag, tavlar tors-lor och sen hem sondag. Vi far se vad de hittar pa for nat kul med oss. Vi ar 26 stycken som aker.

Herregud vad det blixtrar..

I forra veckan var jag o sag graduation ceremoni. Det ar lite anorlunda an vad det ar att ta examen i Sverige. Alla studenter kommer in i deras svarta rockar och fyrkantiga hattar. (Kommer bilder sa snart min dator har batterier igen). Alla elever blir uppkallade pa scen for diplom men detta ar blev det inga handskakningar pga av the swin flu. Haha..komiskt men samtidigt bra gissar jag.

Idag avlustade vi kvallen med ett dopp i havet och lite freesbee spelande, men brr..det var allt lite kallt. O mamma..idag var alla faglarna vid havet...fisk fisk fisk....Jag var inte i allt for lange..

ett blixtrande god natt!

Från Graduation Embry 2009