08 april 2011

Mycket som händer just nu!

Som ni ser på bilderna nedan så kommer jag allt närmre att bli en amerikanska ;) Återbetalning av skatt (hela 8 dollar fick jag tillbaka, det ni, nästa 100sek ju ;)) Sen har jag äntligen skaffat mig körkort o sedermera en amerikansk legitimation!! Så himla fiffigt .

Vi har haft student val i skolan, och jag var en av kandidaterna. Jag vann min posiotion med TRE röster! Det ni! Det är o ha marginalerna på sin sida. Tackar gör jag för det :) Nu ska här jobbas! Min roll heter så tjusigt, Student Representative for the College of Business. Och vårt "elevråd" som jag då är medlem i, heter Student Governament Association, SGA. Om inte annat så låter det kanon på mitt CV, och visst är det bra att vara involverad, jo för det har jag alltid tyckt !

I början av maj så har jag mitt sista prov för denna termin. Ska bli skönt. Det är mycket just nu. Full rulle. Upp i ottan och läggdags nära på ottan.. men jag har kommit på mitt knep - supersnabb morgon (jag gör mig i ordning på 10-15min!!) , släng frukosten i väskan och ät under första lektionen! Ja, varför inte. Håller mig vaken om inget annat!

Kommer snart till Sverige! Sjunde Juni! Save the Date!!
Förresten besämde jag o min kära broder idag att vi ska ha stor syskonfest när han kommer hem. Med Lisa med förstås..ja, helt enkelt när vi alla är hemma..Då är ALLA välkomna! Men om ingen kommer förutom mina tokstollar till syskon så gör det ingenting, för det blir fest i alla fall :) Chrille gjorde mig på riktigt bra humör idag- vill bara berätta det för alla <3

min första återbetalning av amerikansk skatt ;)


Published with Blogger-droid v1.6.5

I'm soon a real American ;)


Titta så tjusigt!
Published with Blogger-droid v1.6.5