27 februari 2009

skola skola skola

Vet inte vad som hände men plötsligt så är skolan över mig och det är bara sååååå mycket att göra.
Men en sak i sänder är det väl som gäller så ska jag nog få ihop det på ett eller annat vis.

Ikväll har mormor o morfar o jag varit på Aquarium och ätit en massa gott. Ena servitrisen hade läderbyxor men liksom ingen byxa över baken, shorts under o ja, jag vet inte hur jag ska förklara men vackert var det inte. Kanske lite influerad av Bike-week som är i fullgång här i Daytona just nu. Efter vår middag så åkte vi till Main-street för o kolla in knuttarna. Hhaha..galet är nog ordetr som vi får besrkiva det. Hur mycket folk som helst och alla med bandana och skinnjackor. Mormor blev lite sugen på att skaffa sig en motorcykel och cruisa runt med en skinnjacka!!

Igår tog de med mig på en liten shopping-runda till Dillards'. Äntligen kom jag dit. Oh, de har så många fina klänningar att ajg blir helt tokig. Måste dit snart igen och shoppa lite till. Igår blev det, efter väldigt bra smakråd, lite linnen o ett par söta små skor. Väldigt söta faktiskt. Därefter åt vi middag på Ruby-tuesday, troligtvis den bästa färsk pastan jag någonsin ätit, yammi!!

Värmen börjar komma till oss och imorgon hoppas jag att strand-väder väntar efter träningen. Mormor och morfar har självklart tagit vara på den lilla sol som varit framme och fått bra så mycket mer färg än mig, hmm...ändring på detta tycker jag. Måste ha lite färg tills nästa gäng kommer och hälsar på ;)

På onsdag åker jag till Nationals och just nu ser det ut som att ajg under tre dagar ska springa 4*800, 4*400m och 600m individuellt. Det låter väl inte så farligt, tills man kommer på att det kan bli final i alla tre.!! jobbig tanke men samtidigt väldigt lockande! JAg hoppas i alla fall på att få springa nån final!! Och jag menar stafett hittar man alltid energi till!!

NU ska jag bumsa i s'ng, det är snart midnatt.
Ta hand om er där hemma, jag har ett tips, ta ett fotbad- Underbart.