28 mars 2009

Thunderstrom och spöregn

Jag hann precis med mitt 400m häck lopp innan tävlingen ställdes in pga blixtar o dunder. Kanske startar tävlingen upp igen beronde på hur det artar sig men just nu sitter jag inne i deras inomhushall och häckar.

En enorm inhonmhushall med alla faciliteter man kan tänka sig. Här är baskethall, tennisbanor, dansstudio, pingis, golf, osv. Ett hus med fem sex våningar. Inomhus banorna är över baskethallen och man springer liksom runt, det är endast två banor och bara för träning men medans man springer så ser man ner på baskethallen. Häftig och enorm byggnad.

Jag hoppas vädret blir bättre så jag kan få srpinga 4*400m idag, hade varit kul.

Igår när jag sprang stafetten i 100m häck så hade jag ungefär samma fart mellan häckarna som jag har i 400m häck, haha...fegis bea...lite pinsamt race om man säger så men hallå det var ju första gången..jaja..

Tornados är i närheten och kanske kommer den hit om inte så kanske vi kör igenom den när vi ska hem. Spännande spännande, jag har aldrig sett en tornado förut o igår såg man den på tv, närma sig oss, och den är enorm. alltid kul med något nytt!!

Ses!