03 mars 2010

Johnson City, TN


Då har vi anlänt. Ja, flygbolagen i USA har sannerligen denna vinter haft problem., och inte minst idag. Vi kommer till Daytonas flygplats (DAB) 5.40 i morse, flyget skulle lyfta 6.30 för Charlotte, därefter hade vi vår nästa flight 9.25 till Johnson City. Trodde vi ja. Pga tekniska problem kom vi inte iväg från DAB förrän 10.30-tiden...missade såklart vårt nästa plan och blev uppdelade på olika flighter. Jag fick lycko-kortet och tillsammans med fyra andra fick vi den första flighten.

Väl i Johnson City kom allas bagage med oss, vilket innebär att vi fem, tog hand om 35 väskor. haha..ja det var en rolig syn vill jag lova. Människorna runt oss bara glodde när vi drog ner väska efter väska från rullbandet. (Resten av teamet kom i två omgånger, ett gäng runt 18-tiden och sista gänget kom inte in förrän 21-tiden..)
Ikväll har det varit en Awards-cermoni där Champions of Character utsågs. Vi fick också lyssna på ett givande tal av Brooks Johnson, coach för flertalet Olympiska deltagare och medaljörer.

Snön ligger vit på marken och än en gång blir man extra glad när Florida-bor bara gapar av detta vita fenomen! Blir så mycket mer speciellt! Mössan, jackan och vantarna är på. Troligtvis sista kylan jag får känna nu på ett tag så det gäller väl o njuta?!

I morgon bitti åker jag, tillsammans med fyra andra, till en låg-o-mellanstadie skola för att prata med de vad det innbär att vara en atlet av karaktär. Att inte bara sporten är allt utan att även skolan har en viktigt betydelse. Hur viktigt det är med ledarskap, sportsmanship, respekt, integritet osv.

Alright allihopa, dags för mig o sova...har varit en lång dag....