24 april 2009

FINALS!!

Finals=slutprov och det nalkas de narmsta dagarna. Imorgon ar det datorprov, pa mandag har jag tre stycken, writing, management och matte och pa tisdag ar det accounting. I onsadags kvall var det banquette, igar var det middag hos coach och darefter gick vi ut. Hmm. kom upp lite senare idag an vad jag tankte och mina pluggplaner gick lite i kras. Sa som ni forstar, det ar lite mycket och sta i och bloggen har fatt komma lite i efterhand.

Banquetten: Det var trevligt och peppande. Alla athleter var dar sa det va kul o fa ett ansikte pa alla. Fick manga kommentarer pa mitt har, oh, you're so blonde.. etc, ja bara, " NO...do you really mean that, i had no idea..." Det var god middag, efterratten stod serverad redan nar vi kom tillsammans med forratten, jag trodde smoret var vit choklad...kommentar direkt fran herrarna vid bordet " You are REALLY blonde" hmm..vad kan man saga?..jaja...det har jag hort forut. what da hack.
Det var manga priser som delades ut under middagen blandat med lite spex och en film fran varje team. I var friidrottsfilm sa filmade de mig en bra stund nar jag rusade forbi alla i en stafett. hihi!

Inget pris for min del men man blir motiverad till o kampa vidare till nasta ar.

Kan beratta ocksa att jag i onsdags signerade ett kontrakt for lagenhet till hosten. Jag cassie och erica flyttar in i augusti i det vackraste lagenhetsomradet jag sett. Lite dyrare men o andra sidan ar omradet tryggt, det ar nara till skolan, fin pool och frasch lagenhet, kanns anda som att det vager tyngre. OCh dessutom ar det roligare for alla som kommer o besoker mig nar jag har lite harliga faciliteter o erbjuda! Sa nu ska jag flytta igen!! WEe. ser redan fram emot hosten.
Har ar lite bilder!:

http://daytona.apartmentfinder.com/Melbourne-Apartments/The-Legacy-Apartments-Apartments

Nu ska jag plugga vidare, killen till vanster om mig stinker och grabben till hoger har sina pyjamas byxor pa sig..(klockan ar 16.50) ahh..detta land..