01 oktober 2010

59 betyder F, F betyder FAIL!!!

Fick tillbaka mitt fysikprov...59..o jag såg ut som ett frågetecken..var tvungen att fråga min klasskompis vad det var bokstav.. C eller D?? ha, nej det där, det är F. F som i FAILED!!  Herregud!! Vad hände. Jag som trodde jag hade pluggat tillräckligt..men icke. 


Jag var arg. Tyckte läraren gav ett orättvist prov. Med material som vi inte hade gott igenom. Dessutom så tyckte jag att läraren borde ana något då majoriteten fick runt 50-60 poäng, men inte mycket till respons där. Nej, jag fick helt enkelt erkänna mitt historiska tillfället. Mitt första F. Mitt i pannan. 


Dagen efter, när jag smält det hela gick jag och pratade med läraren. Använde mina knep jag lärt mig i retoriken och förklarade i sansad ton att jag tror att rättningen av mitt prov faktiskt inte riktigt stämde. Jag bad om ursäkt..var inte meningen att skriva så dåligt. Jag skäms. (det var ju faktiskt sant). Och när vi gick igenom provet tillsammans, så jo, mycket riktigt, visst var mina uträkningar korrekta...14 poäng mer i alla fall.. Fick mig ett C. Ja, C är bra mycket bättre än F. Jag menar nu är jag i alla fall godkänd. 


Blir till o plugga fysik nu. Jag som skrattade åt vår första lektion då vi spenderade tiden på att gå igenom att en meter är 100cm.. nämen säger du det..den här kursen blir lätt!! ..shi fick jag