19 januari 2011

ibland poppar komiska minnen upp!

Drog ut påslakanet från torktummlaren (har ju varit där i i tre dagar nu!!). Började rista och vika samt leta efter gömda strumpor i hörnen. oh gissa vad! Ett fantastiskt roligt minne slog mig. Oh nu vill jag dela med mig. Så det så!

När jag o min lilla broder var små, kan hända Lisa vad med i leken, vilket fall så lekte vi med våra gosedjur (sorry Chrille, men nu kommer sanningen fram ;)) Vi hade dragit ner våra sovsäckar från vinden och jag vet e sjutton vad vi höll på med men på något vänster stoppades de minsta djuren in i säcken. Inte vet jag vad som hände därefter men på något vis så kom dessa säckar upp på vinden igen och det var dags för min far att bege sig till gubbarnas fest, aka simphons! O där, bland alla män drar han fram sin sovsäck...o ja ni kan ju lista ut resten....Haha Ha Ha!


godnatt med er

en helt vanlig dag!

Äntligen börjar det värma upp lite! På lördag är det dags för åreta förata tävling o jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var nervös. Har ju faktiskt inte sprungit på ett tag o all julmat gjorde nog inte saken bättre . Dags för dagens sist lektion, sen ska jag bege mig till sandgropen for att leka lite !
Published with Blogger-droid v1.6.5