21 januari 2010

Blixtar och dunder

Idag var det Tornado varning. Kom ingen dock, bara otroligt vindigt och ett nedrans åskoväder. Häftigt tycker ja! Det blir liksom så mycket mer spännande när tränarna börjar med att säga, om tornadon kommer in, eller blixten är nära så är det fortast möjligt till vårt skyddsrum som gäller. Tyvärr blev det ingen rusning till skyddrummet (ingen tornado) men ovädret kom och vi fick avbryta tränignen och bege oss till gymmet. Jag hade väntat mig lite galen och spännande panik, men jag ska väl vara glad att allt gick väldigt lugnt o sansat till.

Träningen flyter på. Ska tävla på lördag..så håll tummarna..

Haha..o vet ni vad. Jag är ju rätt duktig på att få i mig saker o ting som jag inte borde. o nu hände det igen. Innan kryssingen så började min mage att aja sig. Jag tänkte att det nog skulle gå över efter resan, men icke. Mina traineers bokade in mig på en tid hos doktorn och tester togs. Sagt o gjort, en vecka senare (igår) kom svaret. En liten parasit eller flera bor i magen min. Fy bövelen va äckligt.

Det roligaste var ändå när jag berättade för min Coach, Juki.
"So, what did the Doctor say?"
"Eh, well...I have a little friend in here" (pekade på magen)
Juki, alldeles vit i ansiktet..
"You have What??"
"you know, swimming around in here"
Mer vit...
Nu fattar jag plötsligt vad jag sagt..haah..vet inte men det var bara parasiter i mitt huvud så jag tänkte absolut inte i några andra banor..
"ah..haha..Parasites..haha..nothing else..I'm not pregnant...."
"Oh my God, Bea, You scared me...oh my God, Oh my God....wow..ha..you really scared me there..."

Haha..ups!