05 februari 2009

ahhhhh minne hahaa

satt här o läste mitt tidigare inlägg om katten i micron o såg jag skrivit Amerikanarna o så började jag tänka på våra amerikanare när vi gick i trappan., lisa, mia wickan kommer ni ihåg..hahaha...de tjocka amerikanarna som inte fick plats i trappan och tryckte sig igenom...ahhh!! haha..nu skrattar jag högt för mig själv. haha...

upps, ska inte vara så intern i fortsättningen men jag var bara tvungen o dela med mig lite! Hoppas ni skrattar med mig.

1 kommentar:

Lisa Enckell sa...

hahahahahaha..fy fasen va det var roligt!!! Bea du var helt grym på det...men du borde kanske inte visa dina nya usa-vänner det....de blir kanske fönedrade då.men hahhaha sjukt galet kul!

Jag har funderat på en sak här i England, här äter det chips, mackor, godis och muffins och sötsaker hela tiden och dricker ÖL hela tiden och hur mycket som helst, men ändå är de inte feta. Det är inte alls som amerikanarna..hm varför är det så?

Min teori är att folk inte kör lika mkt bil här, som amerikanarna gör. De kör ju precis överallt coh går typ aldrig..folk här rör på sig i af. kan det ha med det att göra..?

hörs!