13 januari 2009

Har lagt upp lite bilder från vårt retreat. Ligger i album USA 2. Kan tilläggas att Daytona Beach går mot sin kallaste säsong på väldigt länge. I helgen har det spekulerats i nollgradigt. O jag kan säga er alla att det var inte min tanke med o flytta hit....Var är solen??!!
Posted by Picasa

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det är nu som vikingen verkligen kan upp till bevis. Fram med lovikavantar och alla andra vinterkläder som du säkert klämde ner i väskan på slutet. Är imponerad av din träning och skryter vilt, själv har jag träningsvärk efter ett pass på gymmet som förmodligen är 1/1000 av du åstadkommer under en dag. Är det många nationalitet som tränar ihop? Må så gott Eva

Lisa Enckell sa...

Idag var faktiskt solen i sthlm för en gångs skull! Riktigt härlig vinterdag. Folk åkte skidor i hammarbybacken och båten över till söder körde i lösa små isflak, riktigt vintrigt.

Var o såg en bra teater ikväll, blir sugen på att hoppa upp på scenen själv, men det hade ju blivit lite konstigt. att göra det mitt under föreställningen liksom. Fem gånger gud, för de som är i sthlm - se den!

Klippte lugg idag, nice :o)

Puss & Kram! På me långkalsongerna om det blir för kallt!

Unknown sa...

Det är många nationaliteter på skolan. Allt från Kenya till Tyskland;) Många tyskar. Men det är kul! PÅ träningen är vi inte lika många, mest amerikanare.

Oh! vad härligt med snö o skidor, är riktigt sugen på att åka. Kan du inte lägga upp en bild me luggen lis??
Puss o kraM!