23 februari 2009

Vilken svensk är du?

Gjorde precis ett test på facebook om vilken svensk jag är:

Svar:

Pippi Långstrump
Den självständiga och egensinniga som går sina egna vägar.

7 kommentarer:

My sa...

Hej gumman
jag måste skriva berätta hur glad farmor blev på sin födelsedag när du hade skickat ditt brev, det var verkligen rörande ,Kina , din pappa och jag var där på frukosten
Roligt för dig att ha mormor och morfar där ,jag har haft mina barn hemma hela helgen det har varit helt underbart.Annars verkar du ha fullt upp för jämnan
ha det gott din faster MY

Lisa Enckell sa...

Håller med testet..

Jag är nog mer som lilla gubben..lufsar runt och käkar godsaker..

Nämen hörru, när du skriver om ett sånt här kul test måste du ju faktiskt länka till det också. Länk tack.

puss!!

Mia sa...

Kul test, instämmer med Lisa, skicka länken, tack!
Det verkar som att mormor och morfar har det bra tillsammans med dig, och du med dom. Hälsa dem från mig att jag lånade deras våning i helgen, hade liten fest bara....det mesta ser ut som innan, lite saknas, lite har krasats, grannarna hälsar inte lika glatt längre och portkoden som de hade innan liksom funkar inte längre....känns som det är något som passar bra att du berättar för dem Bea, jag litar på dig ;-)
En annan sak som jag känner att vi måste prata om, the hole family; vad ska vi göra för kul på bröllopet? Familje-grej med sång, seriöst tal eller visa pinsamma bilder från den kommande möhippan? Jag känner att vi måste lyfta oss en aning, det senaste framträdandet för Åsa och Patrik blev sådär.... Är det någon som har nåt bra förslag?
Tror ni vi får sitta vid honörsbordet, tillsammans med Vicky och Danne?
Kram VBM

Unknown sa...

kan tyvärr inte länka testet här, man måste ha facebook, men jag skicka det till er som har facebook. Men vänta lite nu Mia, vad har jag missat??! vadå bröllop, vem gifter sig???

Haha, ska komma på något vettigt att säga till mormor o morfar så de inte blir allt för oroliga men jag det låter som det var en lyckad fest ialf;)

Unknown sa...

haha, såg att både Lisa och Eva gjort testet. Eva fick som jag Pippi!! Go pippi!! Och Lisa fick, haha denna var strålande!!:
Carola
Den ultimata Divan i centrum och på topp i alla lägen.

Anonym sa...

Ja, det blev som väntat med det där testet - här kommer pippi långstrump - inte bara negativt Bea mest positivt kan jag tro. Om ni ska på bröllopet ställer jag gärna upp som chaufför till limon, det gäller att komma med stil och på så sätt kommer även jag nära alla kändisar. Till möhippan tycker jag dock att jag kan få en inbjudan. Är det Mia som fixar? Nu börjar problemen torna upp sig - sitter i kallbadhusets styrelse och har ännu inte varit i plurret - ursäkterna börjar ta slut - har du några på lager. Har inte Asta och Göte planer på boende på rivieran - det skulle ju passa nu när Västervik blivit för trångt. Sköt om er alla over there. Kram Eva farfar hälsar givetvis (ska försöka få honom uppgraderad på datorn så han kan skriva själv, detta är dock ännu bara på projektstadiet)

Anonym sa...

Hej Pippi
Jag tror du kan lyfta hela USA på dina raka armar. Vad är väl lilla gubben mot onkel Sam?
Du måste maila Håkan S. pronto - de har redan börjat plocka in sommarfåglar. Du ligger bra till med erfarenheter från Malmö.
Jag måste göra testet också. Fast jag och facebook är lite som glass och ketchup. Funkar inte så bra ihop.
Kul med bröllopet som Mia fixat åt oss alla. Fast det skulle inte förvåna om det kolliderar med Simphsonmötet och då går det ju som bekant fetbort.
papps